Τρόποι Πληρωμής - ToFarmakeio.gr

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την παραγγελίας σας:

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια χρησιμοποιώντας μια Visa / Mastercard, εύκολα και γρήγορα.
Τα στοιχεία της κάρτας εισάγoνται απ' ευθείας στην ηλεκτρονική σελίδα Εκκαθάρισης Πιστωτικών Καρτών της Τράπεζας Πειραιώς.
Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και κανένα άλλο στοιχείο της κάρτας σας (CCV2, ημερομηνία λήξης, κλπ.) δεν κρατείται στις βάσεις δεδομένων μας για ευνόητους λόγους ασφαλείας.
Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται η Πιστωτική Κάρτα ως τρόπος αποστολής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.

Έμβασμα μέσω e-banking

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χωρίς έξοδα πληρωμής, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή στην τράπεζα σας μέσω web banking ή mobile apps.
Εκεί θα τοποθετήσετε τον κωδικό πληρωμής και το ποσό που θα σας δώσουμε, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εμείς θα λάβουμε αυτόματα την πληρωμή σας και η παραγγελία σας θα προωθηθεί άμεσα. Δεν υπάρχουν έξοδα πληρωμής, εφόσον η τράπεζα είναι ελληνική και επιλέξετε πληρωμή μέσω web banking ή phone banking ή του app της τράπεζας σας και όχι σε φυσικό κατάστημα.

Ισχύει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Η παραγγελία ακυρώνεται 5 ημέρες μετά την αποστολή του SMS αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

Μέσω Paypal

Η εκκαθάριση γίνεται αυτόματα όταν επιλέγεται το PayPal ως τρόπο πληρωμής και η παραγγελία σας αρχίζει να εκτελείται άμεσα.
Email λογαριασμού Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Με κατάθεση (μόνο για Ελλάδα) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς αναφέροντας το ονοματεπώνυμο/επωνυμία και τον Αριθμό  Παραγγελίας: 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
IBAN: GR47 0172 2310 0052 3107 5200 838 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
IBAN: GR9701102350000023500818846
Δικαιούχος: ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

Εφόσον επιλεχθεί η Κατάθεση σε Τράπεζα ως τρόπος πληρωμής, η παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης της. Αυτό μπορεί να είναι από 1 έως και 5 μέρες ανάλογα με την πολιτική εμβασμάτων των δύο τραπεζών (outgoing και incoming). 
Τα έξοδα για διατραπεζικές συναλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.
Η παραγγελία ακυρώνεται μετά από 5 ημέρες αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

* Οι μεγάλες προσφορές όλων των εταιρειών, καθώς και τα πακέτα προσφορών δεν τιμολογούνται σε επαγγελματίες. 
 * Είναι στην διακριτική ευχέρεια του tofarmakeio.gr να αξιολογεί τις παραγγελίες όταν αυτές εισάγονται στο σύστημα από επαγγελματίες σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όσον αφορά τις παραγγελθείσες ποσότητες.  
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε την απόδειξη με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της κατάθεσης.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας, στον διανομέα Courier που θα σας φέρει την παραγγελία. Κόστος αντικαταβολής 2,9€
Για παραγγελίες άνω του ποσού των 499,99€, δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία της αντικαταβολής.